درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری کارگاه آنلاین دستور زبان انگلیسی برای نوشتن مقالات علمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۴ |
برگزاری کارگاه آنلاین دستور زبان انگلیسی برای نوشتن مقالات علمی
معاونت بین ­الملل دانشگاه با هدف ارتقای سطح دانش لازم برای انجام صحیح مکاتبات آکادمیک و دانشگاهی به زبان انگلیسی و باتوجه به شیوع کرونا، کارگاه دستور زبان انگلیسی برای نوشتن مقالات علمی را طی دو جلسه در روزهای دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ و شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ به صورت مجازی و از راه دور برگزار نمود.

پیرو فراخوان‌های آکادمی بین‌الملل دانشگاه، علاقه مندان مشتمل بر دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی‌ارشد، حدود ۵۰۰ نفر در سامانه ثبت‌نام الکترونیکی این کارگاه اظهار علاقمندی و ثبت نام نمودند.
مدرس این کارگاه خانم دکتر محبوبه تقی­ زاده (عضو محترم هیات علمی گروه زبان­های خارجی دانشگاه)، در طی این دو جلسه با ذکر مثال‌های فراوان، مباحث زیر را تدریس نمودند.
Tenses, definite/indefinite article, quantifiers, relative clauses, genitive, phrasal verbs, modal verbs, word order, comparative & superlative forms, infinitive/gerund, passive versus active forms, conditional forms, numbers
در این دوره همچنین کتابچه خلاصه از محتویات آموزشی از طریق سامانه ثبت نام آکادمی بین­الملل دانشگاه، برای استفاده کاربران و شرکت کنندگان ارسال شد که با استقبال بالایی از حضور و نظرات مخاطبین روبرو شد.
 در پایان جلسه نیز مدرس محترم به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122