صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
درباره دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

دریافت اطلاعات پایگاه
:: بازدید سردار حاجی‌زاده و دکتر علی نیکزاد از پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی، نهم تیرماه ۱۳۹۹  با حضور در دانشگاه از آزمایشگاه­های پژوهشکده مهندسی خودرو بازدید کردند.
سردار امیرعلی حاجی‌زاده (فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) و دکتر علی نیکزاد (نایب رئیس مجلس شورای اسلامی) با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران از بخش‌های مختلف پژوهشکده مهندسی خودرو این دانشگاه بازدید کردند.
در این بازدید که با
 همکاری سازمان بسیج دانشجویی کشور و با هدف «جهش تولید علم و صنعت در گام دوم انقلاب» برگزار شد، سردار حاجی‌زاده و دکتر نیکزاد به همراه دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و اعضای هیات رییسه، ابتدا در مزار شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند. سپس آزمایشگاه های تست موتور و تونل باد در پژوهشکده مهندسی خودرو را مورد بازدید قرار داده و با فعالیت های انجام شده و امکانات این پژوهشکده آشنا شدند.
مهمانان دانشگاه در پایان بازدید خود از این پژوهشکده، از «خودروی محصول اصلی پلتفرم ملی» که در این پژوهشکده طراحی و ساخته شده، بازدید به عمل آوردند.

برای بومی‌سازی قطعات خودرو کمک خواهیم کرد/ بنای تصدی‌گری در خودروسازی نداریم، برای رفع وابستگی کمک می‌کنیم
سردار حاجی‌زاده (فرمانده نیروی هوافضای سپاه پسداران انقلاب اسلامی)، در حاشیه بازدید از پژوهشکده خودرو دانشگاه و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: خیلی از آقایان در کشور ما معتقدند که مشکلات اقتصادی و تحریم، از طریق مذاکره و تعامل قابل حل است. بنده هم همین اعتقاد را دارم منتهی نه با آمریکا و دشمنان، بلکه این مذاکره و تعامل باید با ظرفیت ‌های بسیار بی ‌نظیر داخل کشور مانند دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان باشد.
وی افزود: امروز هم ما برای مذاکره و تعامل در بحث خودروسازی به دانشگاه علم و صنعت آمده‌ایم و اخبار بسیار خوبی دارند و حرکت خوبی آغاز شده و این ریل‌گذاری که برای بحث خودرو شده، آینده بسیار خوبی دارد.
سردار حاجی زاده ادامه داد: تمام کشورهای دنیا قائل به این هستند که ماهواره و ماهواره ‌بر، لبه تکنولوژی است. این فناوری را ما به کمک آمریکا و اروپا به دست نیاورده ایم، بلکه به کمک طرفیت‌ های داخلی به این فناوری رسیدیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به گذشت ۶۰ سال از تاسیس صنعت خودروسازی در کشور گفت: امروز می‌بینیم مدیران بسیار خوبی در صنعت خودروسازی کشور و وزارتخانه مربوطه حضور دارند و مصمم هستند وابستگی را قطع کنند. البته نباید انتظار کار ویژه ‌ای در کوتاه مدت داشت، اما این ریل گذاری ما را به نقطه خوبی خواهد رساند.
سردار حاجی‌زاده درباره نحوه ورود نیروهای مسلح و سپاه به حوزه خودروسازی، اظهار داشت: کار ساخت با خودروسازان است، ما به رفع کاستی‌هایی که عزیزانمان در صنعت خودرو دارند، کمک می‌کنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با بیان اینکه به بومی سازی در بخش‌های فناوری و برخی قطعاتی که وابستگی وجود داشته کمک خواهیم کرد، تاکید داشت: از سوی دیگر ما بیشتر از دیگران، آدرس صنعت‌گران و شرکت‌های دانش بنیان داخل را می‌دانیم و در این زمینه در حال کمک به خودروسازان هستیم. وی تصریح کرد: بنا نیست تصدی‌گری کنیم و وارد خودوسازی شویم، ما می‌خواهیم کمک کنیم.
سردار حاجی زاده تاکید کرد: همانطور که عزیزان ما در حوزه صنعت، در هشت سال جنگ تحمیلی به صورت یکپارچه به کمک نیروهای مسلح آمدند، ما نیز در جنگ اقتصادی امروز وظیفه کمک به آنها را داریم.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 780 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122