درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری ششمین جلسه کارگروه ملی همکاری‌های علمی بین المللی با کشور آلمان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/28 |
برگزاری ششمین جلسه کارگروه ملی همکاری‌های علمی بین المللی با کشور آلمان

جلسه کارگروه ملی همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشور آلمان در روز سه‌شنبه مورخ ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹برگزار گردید. در این جلسه که بصورت الکترونیکی با میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مسئول کارگروه ملی تعاملات علمی بین‌المللی با کشور آلمان برگزار گردید دکتر کوهیان معاون مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر شاه‌حسینی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر دلیری، مدیربرنامه‌ریزی و همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه و دکتر موسوی و مدیر آموزش بین‌الملل دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه که با حضور ۵۶ شرکت‌کننده از نمایندگان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های سراسر کشور برگزار شد، دکتر شاه‌حسینی معاون بین‌الملل دانشگاه در مورد انجام فعالیت‌ها در انجام شده در کارگروه راستای همکاری‌های علمی با آلمان توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه جلسه اعضای کارگروه در خصوص شرایط همه‌گیری کووید۱۹ و همکاری با کشور آلمان و فرصت‌ها و مشکلات شرایط فعلی نکاتی را مطرح کردند و پیشنهاداتی برای ادامه همکاری ارائه نمودند. پیشنهادات و نظرات ارائه شده بیشتر بر توسعه زیرساختهای ارتباط بین‌المللی و همکاری بین اعضای کارگروه در هم
کاری‌های از راه دور با شرکای بین‌المللی دانشگاه‌ها در شرایط همه‌گیری کووید۱۹ تاکید داشتند.

پس از اظهار نظر اعضای حاضر درجلسه، دکتر کوهیان ضمن تشکر از دانشگاه علم و صنعت ایران برای پیگیرهای مستمر و برگزاری این جلسه از راه‌دور، در مورد وضعیت جاری و برخی تعاملات شکل گرفته طی چند ماه گذشته با کشور آلمان صحبت کردند و در مورد برخی موضوعات مطرح شده از سوی شرکت‌کنندگان در این جلسه نکاتی را بیان کردند. در پایان با توجه به نظر اعضا مقرر شد فعالیتهای جاری در ارتباط با آلمان که اکثراً مبتنی بر وب می‌باشد توسط اعضای کارگروه  به دبیرخانه اعلام شود تا از طریق وب‌سایت کارگروه اطلاع‌رسانی شود.

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4212