درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: ارائه درس آنلاین در انستیتو هنرهای بصری شانگهای توسط عضو هیات علمی جوان دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/29 |
ارائه درس آنلاین در انستیتو هنرهای بصری شانگهای توسط عضو هیات علمی جوان دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر مرتضی رهبر عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی و متخصص حوزه معماری رایانشی و هوش مصنوعی در معماری، به دعوت رسمی انستیتو هنرهای بصری شانگهای و به عنوان استاد مهمان، همکاری بین‌المللی علمی و پژوهشی خود را با پژوهشگران چینی از اکتبر ۲۰۱۹ آغاز کرده است. در ابتدا طرح پژوهشی مشترکی بین دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تانگجی چین (رنک ۱۸ جهان در معماری) و انستیتو مذکور و با موضوع "کاربرد هوش ازدحامی در طراحی معماری" در دستور کار قرار گرفت. نتایج تحقیقات مشترک سه دانشگاه، منجر به برگزاری ورکشاپ پژوهشی وکسوارم VOXWARM و ارائه آخرین دستاوردهای علمی این حوزه در ژانویه ۲۰۲۰ شد که به صورت مشترک توسط هر سه دانشگاه در محل دانشکده معماری انستیتو هنرهای بصری شانگهای به مدت یک هفته برگزار شد.
این استاد دانشگاه علم و صنعت ایران در سپتامبر سال ۲۰۱۸ ورکشاپ هوش مصنوعی و طراحی مولد را در کنفرانس سالیانه انجمن معماران دیجیتال اروپا در دانشگاه صنعتی ووج لهستان برگزار کرد. در حال حاضر دانشجویان و پژوهشگران حوزه فناوری معماری دانشگاه علم و صنعت ایران بر روی جدیدترین تکنیک‌های فناوری و طراحی رایانشی متمرکز هستند.
شایان ذکر است پس از همه گیری کووید ۱۹ همکاریهای علمی دانشگاه در بستر آنلاین ارائه شده و در این راستا درس "هندسه محاسباتی در طراحی معماری" به عنوان یک واحد درسی جدید در زیرمجموعه مباحث طراحی معماری رایاناشی در انستیتو هنرهای بصری شانگهای تعریف شده و دکتر مرتضی رهبر به عنوان استاد مهمان به صورت آنلاین به تدریس درس مذکور پرداختند.

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4212